torstai 25. elokuuta 2016

Match Show la 24.9.2016 Kaalisaaressa Sastamalassa


Jokilaakson Hevosystävät ry:n järjestämä
Match Show
lauantaina 24.9.2016

klo 11 alkaen Kaalisaaren kentällä Sastamalassa


Sarjat ilmoittautuneiden mukaan. Avoin kaikille hevosille ja poneille.
Tuomarina Hanna Urrila.
Jokaisen sarjan 3 parhaalle pokaalit sekä kaikille osallistujille ruusukkeet ja kirjallinen arvostelu. Myös Best In Show palkitaan. Jaossa tavarapalkintoja ja erikoismainintoja.

Tuotepalkintoja ovat lahjoittaneet mm:
Huittisten Säästöpankki
Neon Sport Oy
Pieni Saippuakauppa
Puistokadun Kukkatupa Oy
Starr talli & Palvelut
Tyrvään kirjakauppa Oy Kirjakellari INFO


Osallistumismaksut:
- ei jäsenille: 15€ ensimmäinen hevonen ja 12€ toinen tai sitä useampi hevonen
- JolHyn jäsenille: 10€ ensimmäinen hevonen ja 7€ toinen tai sitä useampi hevonen
Osallistumismaksu maksetaan etukäteen 18.9. mennessä JolHyn tilille  FI9239390051152197. Viitteeksi laitetaan hevosen tai ponin nimi. Maksu palautetaan vain lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan.Osallistumismaksu 15€ maksetaan tilille: FI08 5410 0240 0914 65 /Kanniston Islanninhevostalli ja viitteeksi hevosen/ponin nimi, maksu tulee suorittaa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Maksu palautetaan ainoastaan lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan.Osallistumismaksu 15€ maksetaan tilille: FI08 5410 0240 0914 65 /Kanniston Islanninhevostalli ja viitteeksi hevosen/ponin nimi, maksu tulee suorittaa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Maksu palautetaan ainoastaan lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan.

Kepparimätsärit:
2€/osallistuja, ilmoittautuminen paikan päällä buffettiin. Jokaiselle osallistujalle ruusuke ja kunniakirja. Ei ikärajaa! Keppihevoset arvostelee JolHysta Anna Einola.

Osallistujaluettelo, alustavat aikataulut ja ohjeita julkaistaan osoitteessa
www.jokilaaksonhevosystavat.blogspot.fi  viimeistään torstaina 22.9.2016
Ilmoittautumiset 18.9.2016 mennessä ja lisätiedustelut sähköpostilla jokilaaksonhevosystavat@gmail.com. Ilmoita hevosen/ponin nimi, syntymäaika, rotu, ikä ja sukupuoli sekä omistaja ja esittäjä. Järjestäjä voi tarvittaessa rajata osallistumismäärää. Ilmoita hevosen nimi, syntymäaika, sukupuoli, rotu, omistaja ja esittäjä sekä luokka/luokat, joihin osallistuu. Junior Handler -luokkaan osallistujalta myös ikä.Ilmoita hevosen nimi, syntymäaika, sukupuoli, rotu, omistaja ja esittäjä sekä luokka/luokat, joihin osallistuu. Junior Handler -luokkaan osallistujalta m

Hevosia ja poneja ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Paikalla myös maan mainio buffetti!

Tervetuloa kaikki mukaan!

Kaalisaari

Saarikatu, 38200 Sastamala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti